17 Şubat 2015 Salı

Resim Çekmeyi Çok Sevince Albüm Sevdası Oluyor



Kış gitti sanki derken keskin soğuklar geliverdi tekrardan. Gerçi benim hayatımda kar, güneş bir şey değiştirmiyor; her hava koşulunda işe yetişmek şart. Koşturmaların arasında sayfamdan uzak kaldım hem de çok uzak ama n'apalım, hayat bizde böyle, gene de pek boş bırakmadım atölye masamı, kendi çapımda birşeyler yaptım az biraz. Şimdi içime bir paylaşma fikri düştü, eklemeler yapmak istedim.

Çok değerli bir arkadaşım balkonuna resmen atölye kurmuş durumda, ahşapları zımparalıyor, kesiyor, boyutlandırıyor. Onun bana hazırladığı bir ahşap parça üzerinde bir çalışma denedim. Bu objeleri sanal ortamda çeşitli hobi sever arkadaşta görmüştüm, benzer çalışmaları kendimce denemelerimi beğeni olarak algılamalarını arzuluyorum.

 

Çok sevgili Esra AKIN harika albümleri ile hepimizi büyülüyor bu sanal ortamda, cidden çok güzel albüm çalışmaları var. Ben de onları seyrederken hem çalışmalarına hem de sabrına olan saygımla çekmeyi ve biriktirmeyi çok sevdiğim resimlerimi bir de kendi elim değmiş albümde depolayayım dedim.
Önce bir ajanda kapağına boyama , rölyef çalışması yaptım, acaba nasıl bir doku oluşacak diye.

 
 
Ve kendi kalbimle bu dokuyu çoookk beğendimmmmmmmmmm. Peşinden geçtim albüme dönüştüreceğim dosya kabını boyama kısmına , bu parçada alan geniş, üzerine bir yazı yapayım dedim-bir süre yazı ne olmalı düşüncelerim gitti geldi gitti geldiiii ve "Details of Memories" hoşuma gitti. Başladım harf şablon ile çalışmaya, ama zorladı beni, şablonum biraz ince sanırım alta boya kaçtı sildim tüm zemin yeniden boyadım-dım-dım derken yazımı kendi harflendirmem ile tamamladım. Şimdi iç sayfaları için beni bekler halde albüm kapağım.
 
 
Matbaaları ziyaret edip kalınca bir craft kağıt bulup ölçüsüne göre sayfalarımı kestireceğim ve yerleştireceğim anı detaylarımı.
 

 

8 yorum:

  1. Her ikisi de çok başarılı ve zevkli çalışılmış objeler, elleinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Album cok guzel baslamış, iç sayfaları merakla bekliyorum. Pano da cok şık olmus, guzel gunlerde kullan :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel görünüyor gerçekten, eminim çok keyiflidir. Bloğunu çok beğendim, takibe aldım. Bana da uğrarsan çok sevinirim. :) www.makyajdunyam.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeniniz için teşekkürler, gerçekten keyifli, tek sorun vakit...sevgilerimle:))

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba , sizi bir blog etkinliğinde keşfettim ve takip etmeye başladım sevgilerimle
    Cafe Tigris
    tigrisdriver.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli...Teşekkürler...