28 Ağustos 2014 Perşembe

GÜN SAATİ KAÇ İLE ÇARPILSA YETİŞMEK MÜMKÜN OLUR

"Zamanı yönetemeyiz ama kontrol edebiliriz” dedi aylardır izlemeye niyet ettiğimiz, dün akşam niyeti eyleme çevirmeye çabaladığımız ve fakat uykuya yenilerek sonuca ulaşamadığımız filmde bir karede oyuncu. Gün yetmiyor cidden. Yapılmak istenenlerle ki gerçekten hepsi de ulaşımı kolay, doğal kalemler ama gün saati yetmiyorrrr... Sevdiklerine yetmek, anı biriktirmek, doğanın sürecini yakalamak, gündemi yakalamak, kendine yetmek(ki bu en son sıralarda) …hepsi birden - benim başarısızlığımdan mıdır bilmiyorum ama- sığmıyor bir 24e. Açtığım zaman sayfamı teknik bir çalışan olmanın rahatlığı ile, “ tüm gün elimin altında bilgisayar, bir mola anında 5 dakika yazarım” demiştim. Şimdi bakıyorum da o 5 dakikalar aylar olmuş kelimeleri dökememiş… Kelimeler dökülmedi, ahşaplar desenler danteller düğmeler ellenemedi…kilit oldu sanki bu dönemde herşey. Sağlık olsun. Yaz mevsimini ailecek severiz. İzin dönemlerimizin dışında kalan saatlerde de ikamet bölgemiz imkanı ile olabildiğince deniz, güneş , kum şansımızı yaşamaya çalışırız. Bunların hepsinde de anı biriktirme keyfimi doyurmak hedef öncülerimdendir. Her daim makinam elimin altında olmalı, gönül gözü ile detayları yakalayabilmenin tadına varılmalı… Nacizane yakalamalarımdan bir demet sunsam sayfam gönül alabilme çabamı hissedip bana gülümser mi acaba?
O köpükler kim bilir nerelerdennn geliyor, karelemek lazım.

Ses çıkarıp rengi bozmayacağım.

Orada bir yüz mü var ne.

Doğala dönelim doğalda kalalım.

EveryTime BLUE EveryWhere BLUE.

Tüm kış özlediğim.

Doğa affetmez.

Başlangıçlar farklı renktedir, mühim olan o rengi koruyabilmek.

Whenever I find blue press the shutter.

Güneşi karşılayan kristaller.

4 yorum:

  1. Ne güzel fotoğraflar bunlar.. haklısın 24 saat yetmiyor yapılan ve yapılmak istenenlere, ama ertelenenler de yarına ulaşma, yaşama isteğini arttırıyor galiba :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Yorum için teşekkürler...istekli yarınları bir kez daha hoşgeldin sonbahar,renklerinle ne harikalar keşfedeceğiz bakalım be sefer diyerek karşılayalım. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. O bir anne blog etkinliğinden geliyorum, sitenizi takibe aldım, ben de beklerim, sevgiler
    mutlugunlugum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Mutlu Günlüğüm , tabiki ziyarete geldim:))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli...Teşekkürler...