1 Ekim 2014 Çarşamba

Sonbahar Gelirken Keyifli Bir Hüzün Olur Bende

Bir hüzün olurum ben yaz mevsiminden çıkar iken , onca sıcak ve tatlı koşturmalı günlerin arkasından sarıların, tonları harika sararan yaprakların içime verdiği keyifin yanında... Tüm yaz ANI biriktirmeli, mevsim değerlendirilmeli diyerek sınırlı imkanlar dahilinde yaratılan her fırsatta sahil kenarlarında, günleri uzatmaya çalışan ve bu tempoya ailemi sürükleyen biri olarak aslında sonbahar gelişi ile biraz dinlenmeye geçiş diyor dilim ama sadece dilim çünkü bu sefer de aynı telaş sarıları kaçırmamalı şeklinde yeri alıyor hayatımda... beni böleee sevin n'olurrrr.... İşte tam anlatmaya çalıştığım gibi bir hali durumda iken, nomalde daha soft daha vintage çalışmaları seven ben panolarımda bir renk bir cıvıltı istedim, sonuç içime iyi geldi, sizlerle de paylaşmak istedim. Beğeninize sunulur :

3 yorum:

  1. farkımız yok duygu anlamında.ama ben hep yazda kalmayı istiyorum sevmiyorum kışı :) renk ve cıvıltı çok da güzel olmuş ve iyiki olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz evet rengiyle de manevi sıcaklığıyla da bambaşka ama tam zamanlı bir çalışan olarak doyasıya yaşama şansım olamadığından ben sanırım biraz yoruluyorum yaz dönemlerinde-hem fiziksel hem ruhsal:(( sonbahar gelince bir nefes oluyor bana:))
      Sevgilerimle.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli...Teşekkürler...