14 Nisan 2014 Pazartesi

Lady At World

Hayat kısa dünya büyük. Görülecek ne kadar çok yer var. Ama esas mühim olan insanın iç dünyasının zenginliği, görülesi kadar değerli olması değil mi? Vintage tarzı seviyorum. Siyah beyazı seviyorum. ( Rengi de seviyorum, MAVİyi de. ) Bu panomda vintage bir tarz olsun istedim, eskitme, kabartma bir arada çalıştım. Sonuç beni mutlu etti. Siz de fikirlerinizi belirtirseniz ayrı bir mutlu olurum... Sevgilerimle... LADY_AT_WORLD LADY_AT_WORLD2 LADY_AT_WORLD3 LADY_AT_WORLD_MUSIC_BIRD LADY_AT_WORLD4

4 yorum:

  1. Çok güzel olmuş bayılıyorum vintaje çalışmalara hele o köşeye konan melodileri kanadında kuşu ayrı bir sevdim.Çiçeğin altındaki siyah kağıt çay tablalarına konulan dantel kağıt mı yoksa resimde mi var çok beğendim...elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler ezem ruveyda. Vintage ben de seviyorum. Çiçeklerin altında ki de aynen çay tabaklarına konulan dantel kağıt, bildiniz alkış...Dokuya yakıştı diye düşümdüm ve kullandım...bu çalışmalarda siz de biliyorsunuz ki arıyor hep özler ne kullansam diye...Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Cok sık cok zarif olmus. Bayiliyorum vintage calismalara. Ellerinize saglik. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Vızvız.Ben de seviyorum evet vintage tarzını...Sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli...Teşekkürler...